ARHIVA


Social

6 MAȘINI SPARTE într-o singură noapte

Șase autoturisme parcate pe o stradă din Dej au fost sparte în noaptea de vineri spre sâmbătă de persoane necunoscute. Cu o noapte înainte, alte cinci autoturisme au fost sparte în același mod, în Gherla.

Politică

DATA ALEGERILOR pentru șefia CJ, „bătută în cuie”

Liberalii au aprobat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional al noului PNL, criteriile de fuziune dintre cele două partide componente şi la nivel judeţean. Totodată, a fost abordat şi subiectul alegerilor parţiale, care se pare că vor avea loc în 22 martie. În ceea ce priveşte şefia CJ Cluj, consilierul judeţean Mihai Seplecan îşi menţine intenţia de a candida şi este susţinut de colegii săi liberali.



Actualitate

Sergio Mattarella a fost ales preşedintele Italiei

Judecătorul Sergio Mattarella a obţinut sâmbătă 505 voturi din partea marilor electori, suficiente pentru a devenit preşedintele Italiei, potrivit numărătorii voturilor care încă nu s-a încheiat în Parlament.

Social

UPDATE- URMĂRIRE CA ÎN FILME pe străzile Clujului

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață pe strada Dâmboviţei din Cluj-Napoca. Șoferul unui autoturism a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar, dar a părăsit locul accidentului. Polițiştii au găsit o plăcuță de înmatriculare de la mașină și au pornit pe urmele acestuia, într-o urmărire ca în filme.

Ultimele Stiri



abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj