ARHIVA


Politică

Cum vom vota la viitoarele alegeri

Reducerea numărului de parlamentari, introducerea votului electronic sau prin corespondenţă sau renunţarea la bicameralism ar putea contribui la îmbunătăţirea procesului de vot din România. Pentru a se ajunge la o concluzie însă, sunt necesare şi dezbateri organizate la nivelul societăţii civile, atrag atenţia unii politologi.

Actualitate

Conducerea şi angajaţii Consiliului Judeţean Cluj pun beţe-n roate, din nou, aeroportului. Scandal pe acordul de asociere pentru transportul intermodal

Neînţelegerile dintre conducerea Consiliului Judeţean Cluj şi conducerea Aeroportului Internaţional Cluj sunt de notorietate. Un nou episod s-a petrecut miercuri în plenul Consiliului Judeţean după ce directorul aeroportului clujean, David Ciceo, a cerut aprobarea acordului de asociere în vederea accesării fondurilor europene pentru transportul intermodal. De aici până la declanşarea unui nou scandal şi val de acuzaţii din partea ambelor instituţii nu a fost decât un pas.

Actualitate

Cine sunt clujenii de pe LISTA NEAGRĂ a MCV?

Raportul Comisiei Europene reconfirmă calitatea activității desfășurate de DNA, remarcă diversitatea investigațiilor de corupție la toate nivelurile funcției publice și implicând persoane publice din diferite partide politice.

Sport

BASCHET: Cresc șanșele la titlu? CS „U” Cluj mai înregimentează un american

Secția de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a reușit să perfecteze încă un transfer. Pentru a se putea ridica la nivelul echipelor din fruntea clasamentului, pe lângă cei trei jucători înregimentați deja la echipă, Trîncă a reușit să mai transfere un jucător din țara baschetului.

Actualitate

Securitatea Aeroportului Internaţional Cluj va fi sporită în urma incidentului de marţi

Vicepreşedintele interimar cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan, a convocat pentru joi o şedinţă a tuturor structurilor implicate în menţinerea securităţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, pentru discutarea măsurilor care trebuie luate în urma incidentului de marţi, când un bărbat a ajuns în mod nepermis până în carlinga unui avion garat pe pistă.

Economie

Leul continuă să se aprecieze

În așteptarea declaraţiilor care vor urma şedinţei Comitetul monetar al Rezervei Federale americane (FOMC), care se desfăşoară ieri şi astăzi, pe pieţele internaţionale s-a observat o scădere a aversiunii faţă de risc, care a permis aprecierea monedelor de la marginea zonei euro.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj