ARHIVA

Actualitate

EŞECURILE proiectelor cu fonduri europene derulate de Consiliul Judeţean Cluj, trase LA INDIGO

Fie că vorbim de Centrul de Deşeuri sau de drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor, reţeta “succesului”este aceeaşi: se organizează o licitaţie, se decontează mii de euro din bugetul judeţului pe lucrări de proastă calitate sau pe lucrări imaginare, se şterg cu buretele ultimii ani de eşec ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi se organizează o nouă licitaţie. Bani irosiţi, timp pierdut. Cine pierde şi cine câştigă din această afacere?Economie

Francul elvețian își continuă marşul

Acum o săptămână, Banca Naţională a Elveţiei şoca pieţele financiare, inclusiv buzunarele a vreo 75.000 de români, anunţând că renunţă la o măsură luată în septembrie 2011, prin care raportul euro/franc elveţian era îngheţat la maximum 1,20 unităţi.

Politică

ÎCCJ: Iohannis nu s-a aflat în incompatibilitate

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins miercuri recursul Agenției Naționale de Integritate și a decis că fostul primar al Sibiului Klaus Iohannis nu s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Sport

Pe Cluj Arena urlă Lupii

Ultimul meci al Lupilor București în grupele European Rugby Challenge Cup va avea loc pe Cluj Arena împotriva celor de la Newcastle Falcons.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj