ARHIVA

Actualitate

Președintele filialei clujene a Ligii Islamice din România: „Aceste caricaturi poate i-au făcut bine Islamului. Oamenii sunt curioși să vadă cine e Mahomed”

Președintele filialei clujene a Ligii Islamice din România, Diab Iyad, a criticat vehement acțiunile teroriștilor din Paris și a subliniat că Islamul nu are nicio legătură cu terorismul. Acesta a precizat că o caricatură sau un articol nu trebuie să te facă să iei viața unui om.Actualitate

FOTO Topirea zăpezii scoate la iveală adevărate cratere în asfalt. Gropile răsar ca ciupercile după ploaie pe străzile din Cluj

Zăpada s-a topit, dar au rămas gropile. Multe străzi din Cluj-Napoca arată acum ca după război. Materialele antiderapante şi zăpada au distrus carosabilul şi în acest an, iar mulţi şoferi reclamă faptul că şi-au stricat maşinile în hârtoape şi sunt nevoiţi să dea dovadă de multă îndemânare pentru a le ocoli.


Politică

Renunță Elena Udrea la PMP?

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat luni că, ”cel mai probabil”, nu va mai candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii, la congresul partidului, din luna februarie.


abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj