ARHIVA

Sport

Mesaj emoționant postat de Mihai Neșu în prima zi din 2015

Video-analistul echipei Universitatea Cluj le mulțumește fanilor și prietenilor pentru efortul pe care îl fac și pentru faptul că îi demonstrează că deși are probleme de sănătate aceste nu sunt o problemă de a fi aproape de el.Actualitate

Peste 600.000 de români serbează astăzi ziua onomastică

În 1 ianuarie, de Sfântul Vasile cel Mare, peste 600.000 de români îşi sărbătoresc ziua onomastică, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Actualitate

Mesajul lui Victor Ponta de Anul Nou

Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou, în care urează La Mulţi Ani tuturor, precizând că este vorba de cei care au sau nu Facebook, precum şi de cei care „ne simpatizează”, şi de cei care „ne urăsc”, adăugând că în mod sigur anul viitor va fi unul bun.


Actualitate

FOTO-VIDEO Mii de clujeni au luat cu asalt Piaţa Unirii pentru a sărbători Revelionul la -17 grade. Emil Boc a anunţat oficial concertele David Guetta şi Avicii la Cluj

Mii de clujeni au participat în noaptea de Revelion la evenimentele organizate de Primărie în Piaţa Unirii, ocazie cu care a început şi anul Capitalei Europene a Tineretului a Clujului. Primarul Emil Boc a urcat pe scena amenajată în Piața Unirii şi a numărat secundele până la începutul noului an, dar şi pentru a anunţa oficial concertele care vor avea loc anul acesta la Cluj-Napoca.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj