ARHIVA

Actualitate

Un bărbat a fost găsit înecat în Lacul Sucutard

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Sucutard a fost găsit înecat vineri, 1 august 2014, în Lacul Sucutard. Trupul bărbatului a fost scos la suprafață de echipa de scufundări din cadrul Detașamentului de Pompieri din Cluj-Napoca.


Actualitate

Observator astronomic ultra performant, într-un sat clujean

În comuna clujeană Mărişel există, de opt ani, un observator astronomic ultra performant, situat la cea mai are altitudine din Europa de Sud-Est și fiind unul dintre puţinele centre din zonă care îmbină observarea optică a spaţiului cu radio astronomia.

Actualitate

Exproprieri cu scandal la Gilău pentru Autostrada Transilvania

Proprietarii unor terenuri din localitatea clujeană Gilău, pe care ar trebui să fie contruită Autostrada Transilvania, sunt hotărâţi să dea în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale după ce Statul român nu le-a ofert decât 46 de bani pentru un metru pătrat de teren arabil şi 14 bani pentru fâneţe.

Actualitate

A MURIT cascadorul Szobi Cseh

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, după ce, în iulie 2012,a fost diagnosticat cu o formă de cancer al sângelui numită mielom multiplu micromolecular.

Sport

Programul etapei a doua din Liga 1

Runda secundă va fi inaugurată de partida dintre Ceahlăul Piatra Neamț și ASA Târgu Mureș, în timp ce duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo București va trage cortina.

Social

275 de amenzi, date de polițiștii clujeni în luna iulie

Poliţiştii clujeni au aplicat 275 de amenzi, în valoare de peste peste 77.000 de lei, în cadrul unor acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj