ARHIVA

Actualitate

Oleleu cere anchetă în cazul noii piste a Aeroportului, deşi ştia de problemele legate de această investiţie

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu a declarat, miercuri, că în opinia lui există suspiciuni de fraudă la contractul pentru construirea pistei de 3.500 metri a Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca, dar şi la contractul pentru realizarea terminalelor. În plus, Oleleu a cerut demisia lui David Ciceo, directorul Aeroportului.

Politică

Cu ce se alege MRU din fuziunea Forţei Civice cu PDL

Mihai Răzvan Ungureanu a încercat să își vândă scump cele 2 procente ale Forței Civice, dar a eșuat lamentabil. Prima dată a negociat cu PNL, dar se pare că a fost trimis la plimbare din cauza pretențiilor exagerate, scrie site-ul stiripesurse.ro.


Economie

Scutire impozit salarii programatori

Potrivit prevederilor Codului Fiscal (art. 55 alin. 4 lit. l), completate cu cele din Ordinul 1479/2013, angajaţii care desfăşoară activităţi de creare programe pentru calculator sunt scutiţi de impozit pe salarii.

Economie

Locuinţe „la ofertă”

Clujenii interesaţi de achiziţionarea unui imobil pot da lovitura în cazul în care urmăresc cu atenţie apartamentele sau casele scoase la licitaţie.

Actualitate

Academicianul Alexandru Bogdan, fostul președinte al Fundației „Patrimoniu”, urmărit penal de DNA

Procurorii DNA l-au pus sub acuzare miercuri,16 iulie 2014 pe academicianul Alexandru Bogdan, fost președinte al Fundației "Patrimoniu", pentru folosirea atribuțiilor de președinte al fundației în scopul de a favoriza colaboratorii Fundației „Patrimoniu”, care și-au asigurat astfel foloase necuvenite, constând, în esență, în neplata unor obligații contractuale.


Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj