ARHIVA

Actualitate

Vakar Istvan ne crede orbi sau proști. Nu suntem!

Vicepreședintele Vakar neagă evidența: „Nimeni (deci nici Mariana Rațiu - n.r.) nu folosește mașinile CJ în interes personal!” Și atunci în pozele publicate de Monitorul cine e, Moș Crăciun?

Opinii

Iohannis și 11:46

În ianuarie `99 m-am mutat în Sibiu, unde am lucrat ca jurnalist, timp de 7 ani. Țin minte perfect stadiul în care era orașul atunci, o urbe bătrânească și plictisită, în care oamenii erau sătui de cei pe care-i aleseseră.Economie

Ce greşeli fac tinerii clujeni când aplică la un job

Tot mai mulţi angajatori vorbesc despre importanţa menţionării în CV a temei lucrării de licenţă, mai ales în cazul tinerilor absolvenţi. Profesorii ar trebui să le vorbească tinerilor şi despre cum să-şi „vândă” calităţile şi cunoştinţele, susţin reprezentanţii unor mari companii care fac angajări la Cluj.

Sport

Szabo: „Ora de sport trebuie reinventată”

Fosta atletă, actualul ministru al Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo promite, pe viitor, o dezvoltare pe două paliere importante pentru sportul românesc, cel al sportului de masă și cel al sportului de performanță.

Actualitate

Figaro Reloaded sau o noapte nebună la Opera Maghiară Cluj

O mireasă, doi bărbaţi şi o soţie geloasă. Oare ce reţetă de căsnicie poate ieşi folosind ingredientele acestui „triunghi” amoros? Acestei întrebări i-a răspuns regizorul Novák Péter în noua şi nonconformista sa montare a operei Nunta lui Figaro, regizată la Opera Maghiară Cluj. Premiera a avut loc în 9 octombrie 2014, iar pe 6 noiembrie, de la ora 18.30 piesa revine pe scenă.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj