ARHIVA

Politică

Dragnea: „O să ne uităm foarte atent la Cluj, să vedem dacă este cineva acolo care ar fi putut stopa acest val sau nu“

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a susţinut că le va răspunde în interiorul partidului celor care îi cer demisia pentru eşecul în alegerile prezidenţiale, şi nu prin intermediul presei. Dragnea a mai spus că votul a fost unul total atipic şi se va face o analiză la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare, pentru a stabili dacă responsabilitatea revine liderilor de filiale sau celor care au coordonat campania de la centru.

Actualitate

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis, pe masa ICCJ

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi luat în discuţie, marţi, de judecătorii instanţei supreme, fără a se începe însă judecarea acestuia, magistraţii urmând să stabilească dacă recursul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) este sau nu admisibil.

Actualitate

Serge Moscovici a încetat din viață la 89 de ani

Serge Moscovici, fondatorul psihologiei sociale moderne în Europa, a murit în noaptea de sâmbată spre duminică la Paris, el fiind și unul dintre cei mai importanți filosofi ai științei, antropologi și teoreticieni al ecologiei, informează Le Monde.

Politică

Parlamentarii votează respingerea legii amnistiei

PSD şi partidele din coaliţie votează marţi respingerea legii amnistiei şi încuviinţările cererilor Justiţiei. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că reprezentanţii PSD şi ai celorlalte formaţiuni din coaliţie vor vota, marţi, în Parlament, pentru „respingerea definitivă“ a legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei.
Politică

FDGR pregătește candidatul pentru Primăria Sibiu

Klaus Iohannis a câștigat alegerile pentru Președinția României și așteaptă acum validarea rezultelor alegerilor de către Curtea Constituțională. Practic, odată cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, la Sibiu, încep calculele pentru viitorul primar al municipiului.
abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj