ARHIVA


Politică

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Dreapta politică: "Vă chem alături de ACL pe toţi cei pe care politica dezbinării promovată de Victor Ponta a încercat să ne separe"

Prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis face un apel pentru unitatea Dreptei politice în contextul în care, în 16 noiembrie, competiția electorală se dă între un reprezentant al Dreptei şi unul al Stângii, el afrimând că acum este momentul în care partidele de Dreapta au nevoie să îşi unească forțele, pentru a da României o nou șansă.


Actualitate

Clujul participă la Târgul de Turism al României

Primăria Cluj-Napoca a făcut echipă cu Consiliul Judeţean şi participa zilele acestea, împreună, la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în perioada 13 - 15 noiembrie 2014 la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.


Social

100 de profesori din Cluj îi învață pe elevi secretele orientării în spațiu

Ce au în comun activități precum citirea unei hărți, identificarea traseului dorit într-un centru comercial, interpretarea unei diagrame, înțelegerea unui fenomen în spațiu sau asocierea între locuri și evenimente? Toate sunt activități care se bazează pe o abilitate a gândirii cunoscută sub denumirea de gândire spațială.

abonare newsletter
arhiva monitorul de cluj