ARHIVA


Politică

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, la secret

Raportul elaborat de către vicepremierul Gabriel Oprea privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni este mult mai mare comparativ cu sinteza furnizată presei, conţinând şi anexe, date, hărţi, secrete, a declarat premierul Victor Ponta.

Sport

Dosarul Transferurilor – Borcea: Am fi vândut jucători şi lui Bin Laden

Cristian Borcea, fost preşedinte executiv al FC Dinamo, a declarat la audierea sa în Dosarul Transferurilor de la Curtea de Apel Bucureşti că gruparea alb-roşie era interesată de banii din transferuri şi nu de destinaţia jucătorilor, precizând că ar fi fost dispus să-i vândă chiar şi lui Bin Laden.


Politică

Raed Arafat, de la Ministerul Sănătăţii la cel de Interne

Actualul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat va prelua aceeaşi funcţie în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru a putea conduce Departamentul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă (DISU), care va funcţiona la Interne, a precizat vicepremierul Liviu Dragnea.

Actualitate

Medicii răniţi în accidentul aviatic din Apuseni nu au pretenţii civile

Procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr, a declarat, miercuri, că medicii răniţi în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni şi care sunt internaţi la Cluj au fost audiaţi în calitate de martori, după ce au decis că "nu au niciun fel de pretenţii civile".


Ultimele Stiriabonare newsletter
arhiva monitorul de cluj