Actualitate

Străzile Republicii şi Calea Turzii „intră sub barosul” E.ON până în septembrie

Luni încep lucrările de modernizare a rețelei de distribuție a gazelor naturale pe străzile Republicii și Cale Turzii din Cluj-Napoca, informează E.ON.

Potrivit companiei, lucrările de pe str. Republicii se vor efectua atât pe parcursul zilei, cât şi al nopţii, de luni până sâmbătă, în mod excepţional şi duminica (în intervalul orar 06.00-24.00,iar cele din din zona Calea Turzii, zilnic, între orele 18.00-06.00.

„Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, pe strada Republicii estimăm ca acestea vor fi finalizate în această vară, cel mai probabil, până la începutul lunii septembrie, iar pe Calea Turzii, în luna septembrie”, se arată în comunicatul emis de companie. E.ON roagă conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului reţelei de distribuţie la care se lucrează.


Modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Republicii din municipiul Cluj- Napoca este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei E.ON Gaz Distribuţie pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect în valoare  totală de 13,5 milioane lei se vor moderniza circa 35 de kilometri din reţeaua de distribuţie gaze naturale a municipiului, în principal pe străzile Republicii, Donath, Andrei Mureşanu, Scorţarilor, E. Grigorescu, Alexandru Vlahuţă, Calea Mănăştur, Calea Turzii şi Câmpului.

Lucrările specifice de investiţii pe str. Republicii vizează atât modernizarea reţelei de distribuţie gaze naturale presiune medie, cât şi a celei de distribuţie gaze naturale presiune redusă, lucrări care se vor desfăşura simultan, începând cu data de luni, 1 iulie a.c., pe tronsonul dintre str. Observatorului şi str. Ion Creangă, iar pe timp de noapte, pe tronsonul dintre str. Napoca şi str.Ion Creangă.


Pe  str. Calea Turzii lucrările vor demara tot în data de 1 iulie a.c., şi vor viza modernizarea unui tronson de reţea pe partea cu numere pare, respectiv  134 – 160 şi 178-178B şi 178F – 194, precum şi a unui tronson pe partea cu numere impare, respectiv: 119 - 269.

Etichete: e.on gaz cluj
abonare newsletter