Actualitate

Uită de vârstă și de prejudecăți! Înscrie-te la cursuri de engleză în Timișoara! (P)

Nu lăsa prejudecățile să stea în calea succesului! Încrie-te la cursuri de engleză în Timișoara și oferă-ți șansa unui viitor mai bun și mai echilibrat.

Uită de experiența din școală și lasă-te pe mâna membrilor echipei Flying Colours care te vor face să-ți depășești limitele și să înveți engleza ca un nativ, indiferent de vârsta pe care o ai sau nivelul de la care pleci.

Centrul de limba engleză Flying Colours organizează cursuri engleza Timisoara, într-un cadru prietenos, astfel încât să capeți încredere în tine și în capacitățile tale. Fie că ai trecut de prima tinerețe, fie că abia faci primii pași în viață, membrii Centrului de limba engleză te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile lingvistice pentru a te descurca ușor și a putea purta o conversație spontană, cu oricine, la orice nivel. Fie că vorbim despre conversații scrise, la locul de muncă, fie că vorbim despre socializare, vei face mereu o impresie excepțională.


Cursuri de engleză în Timișoara – cum se desfășoară?

Orele de curs sunt organizate online, pe platforma Zoom. Aceasta este integrată în site-ul Flying Colours, așadar participarea va fi facilă și prietenoasă. Aplicația poate fi descărcată pe orice laptop, PC, tabletă sau smartphone, motiv pentru care adolescenții vor putea participa la întâlnirile clubului de conversație în engleză de oriunde. Singura condiție pentru a se putea bucura pe deplin de experiența din cadrul grupului este să ai o conexiune stabilă la Internet.


Orelele de curs se vor desfășura în grupuri de 8-10 cursanți, astfel încât să fie suficient de puțini încât profesorii să poată acorda atenția cuvenită tuturor participanților. Însă suficient de mulți, astfel încât învățarea să poată avea loc interactiv. Repartizarea pe grupe se face în funcție de vârstă și nivelul de engleză al fiecărui participant (începător, intermediar, avansat etc).

Corpul didactic al Centrului de limba engleză Flying Colours folosește în cadrul cursurilor metode de predare inovative și interactive. Profesorii pun accent pe comunicare, eficiență și maximizarea rezultatelor. Profesorii din cadrul Centrului de limba engleză sunt certificați Cambridge CELTA / absolvenți ai Facultății de Limbi Străine.


Pe tot parcursul cursului, vei beneficia de evaluare și feedback constant din partea profesorilor, astfel încât să ai o imagine cât mai clară a evoluției tale.

Cine se poate înscrie la cursuri de engleză în Timișoara?


Centrul de limba engleză organizează cursuri de engleză în Timișoara pentru orice doritor cu vârsta de peste 4 ani. Da, 4 ani! Studiile au demonstrat următorul lucru: cu cât se face mai devreme asimilarea unei limbi străine, cu atât copiii au șansa de a ajunge să vorbească limba respectivă nativ. La polul opus, învățarea unei limbi străine la o vârstă mai înaintată contribuie în mod semnificativ la menținerea sănătății mintale. O minte activă este o minte sănătoasă! Și, ca orice mușchi, creierul trebuie antrenat în permanență. 

Astfel, indiferent de vârstă sau obiectiv (obținerea unui job mai bun, socializare, hobby etc), învățarea unei limbi străine are numai beneficii pozitive. Atât la nivel intelectual, cât și personal! Așa că nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te la cursuri engleză Timișoara și asigură-te că vei învăța engleza simplu, ușor, într-un mediu care îți va permite să te dezvolți și la nivel personal, nu doar profesional! Totodată, învățarea unei limbi străine îți poate îmbunătăți imaginea despre tine și te poate ajuta să-ți crești stima de sine! 


Intră pe site, studiază oferta Centrului de Limba engleză Flying Colours și alege programul care se potrivește cel mai bine îndeplinirii obiectivelor tale și nivelului tău de limbă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter