Electric Castle

Un polițișt cu suflet mare a salvat viața unui câine, rănit și părăsit, când patrula la Electric Castle

Un polițist a salvat viața unui câine rănit când se afla în teren la festivalul Electric Castle, de la Bonțida, județul Cluj.

 

Când polițistul a observat câinele rănit i-a sărit în ajutor. 


 

Animalul suferea de o afecțiune la un picior și era părăsit, așa că Adrian, polițistul, s-a asigurat că va primi îngrijiri medicale de specialitate, dar și că va avea o casă.


Maxi, câinele, a fost consultat și tratat de către o voluntară din cadrul unei asociații de protecție a animalelor, dar va vedea și un medic veterinar care îi va analiza situația mai în detaliu. 

„VEȘTILE BUNE CIRCULĂ REPEDE. Aflăm dintr-un grup al iubitorilor de animale despre colegul nostru, Hoza Adrian, care, din nou, nu și-a putut «înfrâna» grija pentru animale și «a comis-o iar»... Aflați în dispozitivul de menținere a ordinii publice în localitatea Bonțida, cu ocazia festivalului Electric Castle, colegii noștri de la Postul de Poliție Aluniș au dat peste un patruped care părea să aibă o afecțiune medicală la un membru, dar care nu voia să se îndepărteze prea mult de ei. Câteva strângeri de informații mai târziu și bănuiala le-a fost confirmată, câinele nu avea stăpân. 


După cum e vorba, în teren trebuie să te orientezi repede, așa că Adrian și-a amintit de un prieten de-al lui care i-a spus la un moment dat că vrea un câine.  Alea iacta est! Bineînteles că de la capătul celalalt al «firului» răspunsul a fost unul pozitiv. Maxi așteaptă acum întâlnirea cu medicul veterinar, programată deja, de la noul domiciliu, unde, la scurt timp după sosirea lui, o voluntară din cadrul unei asociații de protecție a animalelor i-a oferit primele consultații și tratamente”, a anunțat IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:


Misiune inedită de salvare a pompierilor clujeni. O pisică a scăpat cu viață, după ce a căzut într-un puț

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter