Actualitate

Descoperă pe Ad-Avocat beneficiile serviciului de consultanță juridică online (P)

Serviciul de consultanță juridică online a devenit din ce în ce mai popular printre clienți, fiind un mod rapid și simplu de a intra în contact cu un avocat.

Rezolvarea problemelor juridice se realizează la fel de eficient precum în metoda clasică, clientul având parte de o serie de avantaje prin apelarea serviciului de avocat online.

Ad-Avocat.ro vă pune la dispoziție o echipă de avocați cu experiență de peste 10 ani în domeniu, care au acordat o importanță specială consultanței juridice online, fiind printre primii care au dezvoltat acest concept în spațiul românesc. Puteti intra pe https://ad-avocat.ro/avocat-online/ pentru a va face o programare online, într-un mod simplu, intuitiv și rapid.


Avantajele consultanței juridice online

Dat fiind contextul pandemiei din ultimul an, dezvoltarea conceptului de avocat online s-a realizat destul de rapid și s-a dovedit a fi un succes printre mulți clienți, care au reușit să își rezolve probleme juridice, în timp real, fără să fie nevoie de întrevederi fizice cu avocatul. Ad-Avocat.ro s-a implicat activ în punerea în practică a consultanței juridice online și a reușit să se evidențieze prin calitatea și performanța serviciile de avocatură de la distanță.


Unul dintre primele avantaje ale serviciului avocat online este economisirea de timp. Știm că timpul este o resursă prețioasă în vremurile în care trăim și prin acest concept de consultanță, nu mai trebuie să pierdeti ore în șir în trafic spre locul de întalnire cu avocatul, nu mai este nevoie să amânați sarcini zilnice importante pentru a face loc programării la avocat. Totul se petrece în funcție de programul dumneavoastră și timpul pe care îl economisiți, îl puteți folosi într-un mod productiv și plăcut.

Alt avantaj este economisirea de bani. Fără să ne dăm seama, cheltuim sume importante de bani pe combustibil, călătorii cu transportul în comun și pe onorariile mult mai mari, dacă vorbim de consultanță juridică clasică. Este adevarat faptul că, în majoritatea cazurilor, onorariul pentru o consultanță juridică este mult mai accesibil față de consultanța clasică, mai ales dacă vorbim de o colaborare de lungă durată. Vă puteți convinge de acest lucru pe Ad-Avocat.ro unde aflați dinainte să vă programați care sunt costurile unei ședinte.


De asemenea, localitatea în care vă aflați nu va mai fi un criteriu în alegerea avocatului. Distanța nu mai este o problemă, putând apela un avocat din București, chiar dacă vă aflați într-un colț îndepărtat al țării. Mai mult decât atât, românii din diaspora se pot bucura de avantajele consultanței juridice online, pe Ad-Avocat.ro găsind avocați vorbitori de limba engleză, italiană și franceză.

Cum funcționează consultanța juridică online


Programarea online se realizează foarte simplu. O dată ce ați intrat pe platforma https://ad-avocat.ro/avocat-online/ nu trebuie decât să completați datele personale, precum nume, prenume, adresa de e-mail și să alegeți intervalul orar în care sunteți disponibil. Veți alege modul de comunicare, prin Zoom, Whatsapp, Skype sau telefon. Plata onorariului se face online, prin metoda securizată. În câteva minute veți primi confirmarea programării. În funcție de problema juridică și de modul în care decurge consultanța, veți putea trimite documentele în format electronic pe e-mail.

Puteți apela cu încredere la serviciul de avocat online Ad-Avocat.ro, indiferent de problema juridică pe care o aveți. La fel de bine puteti încheia colaborări de lungă durată cu un avocat, întrevederile putându-se desfașura online, în mod regulat. Modul de acțiune în rezolvarea problemelor juridice este același, cu rezultate eficiente dovedite în cazul multor clienți care continuă sa acceseze acest serviciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter