Actualitate

Indieni, prinşi lucrând ILEGAL la Cluj şi obligaţi să părăsească ţara

Poliţiştii de emigrări din Cluj au prins miercuri trei bărbaţi din India care lucrau în mod ilegal pe raza judeţului Cluj.

 

 


„Le-a fost revocat dreptul de ședere, iar pe numele lor au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 30 de zile.

 


Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări-Serviciul pentru Imigrări al județului Cluj au desfășurat, în data de 30 iunie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii muncii ilegale a cetățenilor străini pe raza competentă. În cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani, din India, care desfășurat activități lucrative fără norme legale, pe raza județului Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General pentru Imigrări Cluj.

Conform polițiștilor, cei trei bărbați dețineau permise de ședere în scop de angajare la o firmă din Galați, însă aceștia lucrau la o societate din Cluj, care nu avea aviz de muncă pentru cetățenii străini.


Bărbații din India au termen 30 de zile pentru a părăși țara.

CITEȘTE ȘI:


Caz ȘOCANT la Cluj! Un tânăr a fost ÎNJUNGHIAT în plină stradă, iar agresorul a fugit

Ultimele Stiri
abonare newsletter