Electric Castle

Untold și Electric Castle DA, dar Oserul NU! Boc: „Eu vreau să îl deschid de la 1 iulie”

Emil Boc vrea să deschidă Oserul de la 1 iulie, însă așteaptă noile reglementări care urmează să fie date la nivel național.

 

 


Marile festivaluri, precum Untold și Electric Castle se organizeazăîn această vară, însă Oserul rămâne închis momentan, deși contează foarte mult pentru o categorie mare de oameni.

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus că va mai insista pe această problemă și va încerca să îl deschidă din 1 iulie, însă contează foarte mult ce reglementări se dau la nivel național.

„Primaul vrea de trei luni să deschidă Oserul dar legislația națională nu i-a permis. Acum o să adresez din nou o hârtie la Direcția de Sănătate Publică pentru că am înțeles că mâine se publică noile reglementări ale stării de alertă, și sper ca acolo să existe măsuri de relaxare și să putem deschide Oserul. Eu mâine fac din nou hârtie și vreau să cer deschiderea începând cu 1 iulie. Eu cred că și Oserul, în condiții stabilite de lege trebuie să se redeschidă. Viața trebuie să își urmeze cursul și să meargă mai departe.


Oserul este o componentă importantă pentru o categorie foarte mare de oameni care își duc piața acolo. Nu putem să ignorăm asta”, a spus Emil Boc la un post de radio local.

Când târgul Oser se va redeschide, doar oamenii care sunt vaccinați, au test COVID-19 negativ în ultimele 48 de ore sau cei care aduc o dovadă de anticorpi vor avea acces.


CITEȘTE ȘI: Cluj-Napoca, unul dintre cele mai admirate orașe din România. Care sunt locurile preferate de turiști?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter