Actualitate

Teatrul „Puck” își redeschide porțile în acest weekend. Sunt programate două spectacole

Teatrul „Puck” se redeschide în acest weekend, găzduind primele spectacole din acest an.

Spectacole Teatrul „Puck” Spectacole Teatrul „Puck”

 

 


Vor avea loc două spectacole live susținute de actorii Teatrului de păpuși „Puck”, acestea fiind și primele care vor avea loc în anul 2021, scena teatrului fiind până acum închisă, din cauza impunerii măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Evenimentele vor avea loc atât sâmbătă, cât și duminică.

 


Spectacolul programat sâmbătă este „Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó și va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11 la sediul de pe strada I. C. Brătianu, nr. 23.

Spectacole în limba română și maghiară

Scenografia este semnată de K. Kalinovszki Mária, iar muzica de András Enikő, distribuția fiind formată din actorii Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs. Spectacolul are loc în limba maghiară și durează aproximativ 40 de minute, vârsta minimă recomandată fiind de doi ani.


Cel de-al doilea spectacol programat este „Croitorașul cel isteț”, după Frații Grimm, în scenariul și regia Emiliei Nechita, având loc duminică, 14 februarie, de la ora 11. Scenografia este semnată de Relu Pene, distribuția fiind formată din Laura Corpodean și Iulian Lungu.

Reguli de siguranță impuse

Spectacolul va fi prezentat în limba română și va dura 45 de minute, vârsta minimă recomandată fiind de trei ani.


În ceea ce privește normele de siguranță impuse, spectatorii trebuie să știe că este obligatorie purtarea măștii de protecție, la intrarea în sala de spectacol fiind supuși unui triaj, în vederea măsurării temperaturii. Consumul alimentelor va fi interzis în timpul vizionării spectacolelor.

Biletele de intrare la spectacole costă 10 lei pentru elevi și studenți, 20 de lei pentru pensionari și 40 de lei pentru adulți. De asemenea, mai există posibilitatea achiziționării unui abonament care asigură șase intrări, la prețul de 60 de lei.


Teatrul Puck va găzdui spectacole doar în weekend.

CITEȘTE ȘI

Două spectacole ale Teatrului Puck, în curtea Muzeului de Artă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter