Actualitate

Deții un spațiu extins și greu de curățat? Descoperă gama de aspiratoare profesionale Polti! (P)

Probabil unele persoane sunt curioase dacă există, cu adevărat, multe diferențe între clasa de aspiratoare casnice și cea de aspiratoare profesionale.

Cu toate acestea, ne este greu să ne imaginăm curățenia zilnică dintr-un hotel sau spațiu comercial folosind doar un aspirator de mici dimensiuni. Așadar, ce alte variante mai avem la îndemână?

Producătorul italian Polti vine în ajutorul nostru cu cea mai nouă gamă de aspiratoare profesionale. Chiar dacă, inițial, prețul unor astfel de produse poate fi mai ridicat, costul unui aparat profesional se amortizează în timp.


Fiind construite cu materiale de cea mai bună calitate și având componente specifice folosirii îndelungate, modelele profesionale nu vor necesita reparații sau mentenanță pentru mult timp. În plus, curățenia va decurge mult mai rapid, grație tehnologiei specifice acestei game revoluționare.

Înainte de a achiziționa un aspirator profesional, este important să ții cont de frecvența de utilizare a acestuia. Desigur, în cazul curățării propriei locuințe, un aspirator clasic poate să facă față, întrucât acesta este gândit să fie folosit o dată sau de două ori pe săptămână. Însă, dacă va trebui să efectuezi această operațiune zilnic sau chiar de două ori pe zi, va trebui să te îndrepți către o gamă de aspiratoare profesionale cu rezultate dovedite.


Prin urmare, performanțele unui echipament de bună calitate pot face diferența atunci când vine vorba de curățarea spațiilor extinse. De aceea, îți recomandăm aparatele din gama Polti, ajutorul profesional de care ai nevoie în orice clipă.

Alege să cureți în profunzime până și cele mai murdare pardoseli, indiferent de materialul acestora (gresie, ciment, parchet etc).


Dacă ai în grijă curățarea unui hotel sau a unei pensiuni, vei constata cu bucurie că aceste aspiratoare profesionale vin la pachet și cu o funcție specială de curățare/spălare pentru mochete, covoare și altele. Mai mult, acestea pot fi spălate cu abur și curățate printr-o singură trecere, economisind astfel timp prețios.

Aspiratoarele casnice sunt, de cele mai multe ori, echipate cu funcții standard, care sunt asemănătoare. În cazul modelelor profesionale, însă, lucrurile stau puțin diferit. Acestea beneficiază de un design special, care pune accent pe ușurința de utilizare, având caracteristici specifice mediilor extinse și spațiilor cu trafic intens.


Așadar, dacă ai nevoie de un aparat care poate îndeplini mai multe sarcini, într-un timp record, intră pe Polti.ro și consultă gama diversificată de modele care funcționează cu abur! Alege cel mai performant aliat în lupta cu murdăria și descoperă avantajele acestor dispozitive pe bază de aburi de la Polti! Magazinul online Polti.ro îți este alături oricând ai nevoie de echipamente de curățenie de cea mai bună calitate, atât pentru spații extinse, cât și pentru spațiile domestice. Beneficiază de tehnologie ultramodernă, care elimină cu succes atât murdăria, cât si insectele sau microorganismele!

Dacă nu ești încă sigur de alegerea pe care urmează să o faci sau ai nevoie de mai multe clarificări, poți oricând să apelezi la consultanții profesioniști Polti, care îți vor sta la dispoziție pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor și pentru a te sfătui în legătură cu performanțele și caracteristicile aspiratoarelor profesionale!

Ultimele Stiri
abonare newsletter