Actualitate

Floreștiul, „zonă liberă de COVID-19”. Nicio persoană infectată sau în izolare

Cea mai mare comună din țară nu a avut niciun suspect sau bolnav de coronavirus, a afirmat primarul Horia Șulea.

Floreștiul, „zonă liberă de COVID-19”. Nicio persoană infectată sau în izolare Floreștiul, „zonă liberă de COVID-19”. Nicio persoană infectată sau în izolare

Șulea a declarat că ultimii floreșteni au ieșit din izolare și niciun locuitor al comunei nu a fost infectat cu coronavirus.

"Astăzi a ieșit din izolare ultima persoană de pe raza UAT Florești. În Florești nu avem și nu am avut nici un suspect de COVID 19 și nici un infectat cu COVID-19", a declarat primarul Floreștiului.


Acesta le-a adresat mulțumiri floreștenilor, arătând că lipsa infectărilor este rezultatul colaborării dintre autorități și cetățeni.

"Felicitări dragii mei floreșteni! Am demonstrat că dacă există încredere reciprocă și colaborare între autorități și cetățenii, Floreștiul poate trece cu succes peste obstacole dificile", a mai spus edilul.


Printre măsurile luate de administrația locală din Florești se numărăr dezinfecția stațiilor de autobuz, a parcurilor de joacă, dezinfecția și spălarea străzilor și trotuarelor, suspendarea oricărei activități sportive, monitorizare persoane aflate în autoizolare / carantină, supravegherea și ajutorul instituțional acordat persoanelor peste 65 de ani fără venit și a celor aflate în autoizolare.

CITEȘTE ȘI


Județul din România care a scăpat de coronavirus. A înregistrat doar 22 de cazuri și niciun deces

 

abonare newsletter