Actualitate

L-aţi văzut ? Bărbat căutat de o săptămână în tot judeţul

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț, județul Cluj, a plecat la data de 10 martie de la o stână, situată în localitatea Calna, județul Cluj, iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 10 martie anul curent, ZAHARCO ADRIAN, în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț, județul Cluj, a plecat de la o stână situată pe raza localității Calna, iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!


SEMNALMENTE  - înălțime 1,90 m, 75-80 kg, constituție atletică, față ovală, buze subțiri, bărbia lată, ochi căprui, ten de culoare deschisă.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans (albaștri), geacă de culoare verde-închis cu guler de blană, cizme de cauciuc de culoare verde-închis și șapcă de culoare neagră.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ultimele Stiri
abonare newsletter