Actualitate

Un cadou minunat de Crăciun: albumul Cluj – Photos&Memories, un produs al TB (P)

Cluj – Photos&Memories este un ALBUM de excepție produs de echipa Transilvania Business, editat în condiții (foto)grafice deosebite și detalii în șase limbi – română, maghiară, germană, engleză, franceză, italiană. Un cadou minunat de Crăciun pentru cei care iubesc Clujul!

Albumul ilustrează atmosfera minunatului oraș de pe Someș cu tradiția lui universitară, istoria și memoria patrimonială, noile hub-uri culturale, industria IT, festivaluri-reper, efervescența investițională și, în general, viziunea comunitară unică în peisajul urban românesc. Clujul e o școală. Școala Transilvaniei. De multe ori și, de-a lungul veacurilor, o școală a României. E o carte. E o bibliotecă. Până să fie epoca și mirajul IT, Clujul a investit în școli – în universități – în biblioteci. Clădiri monument și profesori. Dascăli. Creatori de personalități.

Cluj – Photos & Memories este o invitație în șase limbi pentru cei pe care vi-i doriți prieteni ai Clujului. Să vină să-l descopere, să revină pentru a face parte dintr-o legendă ce prinde aripi transilvane aici în România. La Cluj.


Detalii tehnice:

Format finit: 220 x 210 mm
Pagini:
– Interior: 184 pagini, DCL 100 gr, tipar 4+4
– Suport: 2×4 pagini, offset 140 gr, tipar 1+1, pantone albastru
– Coperta: 4 pagini, DCM 130 gr, tipar 4+0 + mucava 2 mm
– Supracoperta: 4 pagini, DCL 170g, tipar 4+0

Finisare: lipire + prindere în cotor pătrat, copertă cu mucava 2mm + plastifiere lucioasă coperta 1-4


Preț/exemplar – 120 lei.

Din 3 decembrie 2019 în librării și pe emag.


Pentru a comanda, click aici.

Sau, puteți suna, la 0265 215.613

Etichete: carte cadou
abonare newsletter