Actualitate

EXIMTUR lansează campania SUPRA EARLY BOOKING - Reduceri de Toamnă (P)

Compania de călătorii EXIMTUR anunță reduceri speciale de toamnă în perioada 16 – 30 noiembrie 2019.

Astfel, pe lângă reducerile Early Booking deja anunțate, compania va aplica reduceri suplimentare pentru o varietate mare de destinații, turiștii urmând sa beneficieze de discounturi de până la 35% pentru rezervări efectuate în perioada menționată.

Vor face obiectul acestor discount-uri vacanțe charter 2020 în destinații precum Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Egipt și Tunisia,  cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Oradea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Craiova și Budapesta. Un sejur de 7 nopți  cu zbor charter în Antalya de exemplu, la un resort de 5 stele cu regim de masa All Inclusive, pornește în această perioadă de la 385 eur/persoană, transfer aeroport-hotel și taxele de aeroport incluse. Un turist va plăti pentru o vacanță charter de 7 nopți  în Grecia în insula Creta începând cu 299 euro/persoană la un hotel de 3 stele, în timp ce pentru o vacanță All Inclusive cu zbor charter la un resort de 4 stele din Hurghada, Egipt, prețurile pornesc de la 500 eur/persoană.


Și sejururi pe litoralul bulgaresc la hoteluri de 4 și 5 stele din stațiuni precum Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Sunny Beach și Obzor vor putea fi achiziționate de la EXIMTUR până la sfârșitul acestei luni în condiții foarte avantajoase.

Destinațiile românești vor beneficia, de asemenea, de prețuri speciale pe parcursul acestei campanii, EXIMTUR incluzând în această promoție oferte pentru Litoral 2020,  pachete de Crăciun și Revelion în România, sejururi în stațiuni balneare, montane  și la pensiuni, vacanțe în Delta Dunării 2020, precum și oferte în orașele turistice din țara noastră. Turiștii pot face achiziția serviciilor turistice în România inclusiv cu vouchere de vacanță, pe suport fizic sau electronic.


Oferta SUPRA EARLY BOOKING - Reduceri de Toamnă  este disponibilă atât pe site-ul companiei www.eximtur.ro , unde turiștii pot verifica în timp real disponibilitatea, pot face rezervări și chiar plăti direct, cât și în toate agențiile EXIMTUR din țară.

EXIMTUR a deservit în primele trei trimestre ale anului curent 286.000 clienți  și a înregistrat o creștere de 160% la încasările contra vouchere de vacanță, față de aceeași perioadă a anului trecut.  


EXIMTUR a fost înființată în 1993 și deţine în prezent 22 de agenții proprii sau francizate, în 16 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

Începând cu luna martie 2019, EXIMTUR are implementat în portalul propriu (www.eximtur.ro) un sistem de rezervări online care permite verificarea disponibilității, rezervarea în timp real și plata rezervării – cu card, prin virament bancar, cash și/sau cu VOUCHERE DE VACANȚĂ. Prin intermediul portalului calatorii pot cumpara on line atat sejururi in Romania cat si vacante externe, bilete de avion sau cazari in principalele orase din lume.


EXIMTUR are încheiate încă de la începutul anului polițe de asigurare obligatorii în valoare de 2 000 000 euro.

EXIMTUR este singura companie din România afiliată la rețeaua globală de travel management - UNIGLOBE Travel International. Acest parteneriat asigură EXIMTUR conectarea la un sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri și accesul la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație, care se reflectă în calitatea serviciilor și produselor oferite clienților.


În 2019, EXIMTUR  a fost desemnată la nivel naţional “BEST BUSINESS & MICE AGENCY”, în cadrul competiţiei Top Hotel Awards. Tot în acest an, companiei i-au fost recunoscute şi la nivel internaţional rezultelele înregistrate pe segmentul business travel prin acordarea de către UNIGLOBE a trofeului TOP CORPORATE REVENUE AWARDîn semn de recunoaștere pentru cel mai mare volum de vânzări inregistrat în regiunea EMEA.

abonare newsletter