Actualitate

Pus la zid pentru că s-a afișat alături de Pomohaci, Florin Piersic reacționează acid: „Să-i cer cazier, să-l întreb dacă e dezaxat?”

Celebrul actor clujean Florin Piersic a fost criticat de fanii săi după imaginile în care a apărut alături de controversatul cântăreț de muzică populară, fostul preot Cristian Pomohaci.

Pus la zid că a apărut alături de Pomohaci, Florin Piersic reacționează acid: „Să-i cer cazier, să-l întreb dacă e dezaxat?” Pus la zid că a apărut alături de Pomohaci, Florin Piersic reacționează acid: „Să-i cer cazier, să-l întreb dacă e dezaxat?”

După criticile care au curs gârlă, Florin Piersic a reacționat dur prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Actorul a infirmat categoric zvonurile privind faptul că ar fi prietenul „de șpriț” al cântărețului acuzat de pedofilie, declarând că nu este nici un bun prieten de pahar, nici membru al familiei lui Pomohaci. Cei doi s-au întâlnit recent, la Cluj-Napoca.

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de șpriț», că sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de șpriț» cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu șprițul și cu restaurantele și asta vă pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viață mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin.


În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde «mare prietenie»?! În al treilea rând, după cum bine știți unii dintre dumeavoastră, eu mă fotografiez cu oricine îmi cere și are bucurie să rămână cu o amintire a întâlnirii cu mine. N-am spus nimănui «lasă-mă în pace». Și ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi?”, este o parte din postarea lui Florin Piersic.

Actorul clujean susține că maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Rădulescu și mulți alți colegi de scenă „au plecat din lumea asta triști, decepționați”. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri, scârbiți fiind de „urâțenia lumii în care am ajuns să trăim”, scrie Piersic, care mărturisește că a vrut să rămână, atât cât va decide să mai apară, „același Florin Piersic pe care îl știe toată lumea”.


„Se pare însă că vă străduiți cu toată puterea să nu se întâmple așa. Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteți în criză de subiecte de senzație?! Să vă fie rușine vă spun celor ce nu știți ce să mai speculați, să mă puneți la zid! Și asta de ce? Pentru că găsiți fraieri care să «puna botul». Nu mai aveți nimic sfânt pe lume!”, mai scrie Florin Piersic.

CITEȘTE ȘI: În plin scandal Pomohaci, mai mulți MINORI au participat la Parada Gay de la Cluj - VIDEO


CITEȘTE ȘI: Cristian Pomohaci nu mai poate fi preot, dar poate lucra ca teolog laic

Ultimele Stiri
abonare newsletter