Actualitate

Orange aduce inovaţia 5G la Untold!

Transmisiuni live în VR 360 prin intermediul tehnologiei 5G, demonstraţii 5G în condiţii reale de utilizare, viteze 5G de peste 1Gbps!

Orange aduce inovaţia 5G la Untold! Orange aduce inovaţia 5G la Untold!

Orange continuă vara festivalurilor la Untold şi setează noi standarde de inovaţie şi divertisment aducând experienţa de festival mai aproape de consumatori prin intermediul mai multor transmisiuni live realizate în VR 360 cu ajutorul tehnologiei 5G şi al telefonului Samsung Galaxy S10 5G, se arată într-un comunicat remis de Orange.

Alături de Samsung, unul dintre cei mai importanţi parteneri tehnologici, Orange aduce experienţa 5G direct pe scena principală a celui mai mare festival de muzică din România. Astfel, Orange transpune beneficiile tehnologiei 5G în situaţii concrete de utilizare pe care toţi cei prezenţi în cadrul festivalului  le pot testa în zona Orange.


Untold este contextul ideal pentru a pune în valoare tehnologia 5G, având în vedere volumul foarte mare de conținut care este generat de utilizatori în cadrul festivalului, în comunicarea personală sau pe rețelele sociale. Pentru a demonstra capabilităţile 5G, Orange a ales Samsung ca partener pentru implementarea la festival a celor mai noi echipamente de rețea 5G în zona Cluj Arena.

Pasionaţii de tehnologie, iubitorii de muzică şi toţi cei prezenţi la festival sunt aşteptaţi să descopere în zona Orange o experienţă multi-senzorială ce îi transpune chiar pe scena principală, alături de cei mai iubiţi şi aşteptaţi artişti ai momentului. Astfel, cu ajutorul ochelarilor VR, dar şi al telefonului Samsung Galaxy S10 5G, ei vor sta virtual faţă în faţă cu artiştii preferaţi care vor concerta pe scena principală, totul prin intermediul reţelei Orange 5G.


Experienţa Untold va fi completată de transmisiunea live în format 4K a concertelor ce vor avea loc pe scena principală a festivalului şi va putea fi urmărită pe cele două ecrane LED amplasate în zona activărilor Orange de lângă main stage.

„Priorităţile noastre sunt strâns legate de nevoile clienţilor, în special de dorinţa acestora de a beneficia de conectivitate neîntreruptă, dar şi de cele mai bune servicii în reţea. Toate acestea sunt susţinute de investiţii anuale în dezvoltarea reţelei de peste 100 milioane de EURO.


Acum, împreună cu parteneri tehnologici precum Samsung, dar mai ales alături de clienţi, ne propunem să demonstrăm performanţele reţelei 5G. 5G reprezintă un salt tehnologic important, ce promite un nou nivel de comunicaţii, care urmează să schimbe lumea serviciilor oferite azi”, a declarat Emmanuel Chautard, Chief Technology Officer, Orange România.

Etichete: untold 5g orange
Ultimele Stiri
abonare newsletter