Actualitate

După 20 de ani, mai puternici ca niciodată. Limp Bizkit, concert incendiar la Bonțida. „Rollin”, „Break Stuff” sau „My Generation” au dus fanii în delir - VIDEO

Show de excepție Limp Bizkit joi seara la Electric Castle. Fred Durst, una dintre cele mai emblematice figuri rock ale momentului, a făcut senzație pe scena principal a festivalului și a demonstrat că trupa mai are multe de spus.

Clasicele „Rollin”, „Break Stuff” sau „My Generation” au dus publicul în delir joi seara pe scena principal de la Electric Castle.

La un moment dat, pe piesa Break Stuff, Fred Durst a coborât în mijlocul mulțimii și chiar a făcut pogo cu cei mai înfocați fani.


Trupa a interpretat și două cover-uri în manieră proprie, Faith, piesa lui George Michael, și Smells Like Teen Spirit, piesa celor de la Nirvana. Concertul s-a încheiat cu piesa “Take a Look Around”, soundtrack-ul filmului “Misiune Imposibilă II”.

Cele trei nominalizări la premiile Grammy sau cele peste 40 milioane de albume vândute sunt realizările remarcabile ale trupei, însă acestea spun prea puțin despre modul în care Limp Bizkit a influențat scena muzicală în ultimele două decenii.


Adeptă a stilului Nu Metal, Limp Bizkit a fost printre primele trupe ce a reușit exemplar să combine două stiluri muzicale complet rupte până atunci, rock și rap.

abonare newsletter