Actualitate

Lemnul Verde oferă clujenilor gustul „de acasă” al prăjiturilor (P)

Lemnul Verde, cofetăria cu tradiție de zeci de ani, are patru locații în Cluj-Napoca și a venit, special de la Dej, pentru a le oferi și clujenilor gustul autentic al prăjiturilor, aromele „de acasă”, care ne duc cu gândul la bunătățile făcute de bunica.

Cu o tradiție ce datează încă din anul 1862, Lemnul Verde și-a păstrat rețetele originale, dorind să ofere clienților același gust inconfundabil al prăjiturilor de acasă. Angajații doresc să transmită pasiunea cu care fac prăjiturile, în toate locațiile din Cluj și Dej, și anume cele două locații din Iulius Mall, din Vivo! și din Piața Unirii. La cofetăria din centrul orașului, pe clujeni îi așteaptă o varietate de bunătăți. Chiar dacă sunt mai tradiționaliști sau preferă ceva mai modern, Lemnul Verde le poate satisface dorințele. De la cremeș, la celebra broscuță sau înghețată sau cheesecakeuri inedite, orice ar alege este o încântare pentru papilele gustative.

„Vrem să transmitem clienților pasiunea cu care facem prăjituri. Suntem o echipă de peste 100 de oameni, în toate locațiile. Respectăm rețetele tradiționale care au fost transmise din generație în generație. Avem grijă ca rețetele tradiționale să se respecte cu sfințenie, să folosim ingrediente naturale, cremele să aibă gustul de altădată, iar cozonacii să aibă multă nucă, pentru ca oamenii să simtă gustul de acasă”, a explicat Trifan Felicia, director general Lemnul Verde.


Vedeta cofetăriei este celebrul cremeș, care păstrează aceeași rețetă de mai bine de trei decenii, având o cremă savuroasă și foi care se topesc în gură.

„Cofetăreasa lucrează de 35 de ani la noi în laborator și îl face exact așa cum se făcea în urmă cu peste trei decenii”, a adăugat Trifan Felicia.


Indiferent că este vorba de prăjituri gustoase, dar în același timp arătoase, pentru evenimente sau pentru perioada sărbătorilor, la Lemnul Verde orice dorință devine realitate.

Etichete: prajituri
abonare newsletter