Actualitate

Târgul Produs de Cluj la Satu Mare şi Agraria

Asociaţia Produs de Cluj şi-a trecut în cont încă o reuşită: organizarea şi participarea la două târguri simultan.

Susţinute de Consiliului Judeţean Cluj, cele două evenimente expoziţionale s-au dovedit a fi unele de mare succes, zeci de mii de sătmăreni şi clujeni vizitând standurile artizanilor şi producătorilor prezenţi la evenimente.

          Practic, caravana Produs de Cluj a avut un debut de sezon ambiţios, organizând două târguri în paralel, dar experienţa dobândită în timp şi alegerea locurilor de desfăşurare au permis desfăşurarea a două evenimente de excepţie. Dacă la Agraria era de aşteptat să fie  un public numeros, dată fiind amploarea expoziţiei, la Satu Mare a fost o revenire după o pauza destul de îndelungată, dar  s-a dovedit a fi de bun augur. Ambele manifestări s-au bucurat de succes nu doar ca public vizitator, ci şi ca vânzări, produsele micilor întreprinzători clujeni fiind la mare trecere. Este o dovadă a faptului că proiectul desfăşurat de Consiliul Judeţean Cluj sub brandul Produs de Cluj  este unul viabil şi de folos atât pentru expozanţi cât şi pentru români în general, deoarece tot mai mulţi preferă produse tradiţionale, sănătoase şi cu certă provenienţă.  


          Cei care au ales să petreacă timp în Târgurile Produs de Cluj au putut achiziţiona uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce, ciocolată şi prăjituri de casă, miere de albine şi produse apicole, vinuri și sucuri naturale, lavandă, costume populare, bijuterii lucrate de mână, ceramică, obiecte sculptate în lemn, cojoace şi produse de marochinărie.

          Următorul eveniment organizat sub brandul Produs de Cluj va avea loc la Gherla, între 19 şi 21 aprilie, pe platoul Autogării.        

Ultimele Stiri
abonare newsletter