Actualitate

Cea mai rapidă metodă de a cumpăra anvelope (P)

Anvelopele sunt o componentă importantă pentru orice autoturism, starea lor influențând puternic calitatea condusului și siguranța pe care o aveți în timpul rulării cu viteză.

Trebuie să vă reamintim că setul de cauciucuri este singurul contact pe care mașina îl are cu asfaltul, prin urmare este important să fiți atenți la înălțimea profilului și la eventualele defecțiuni ce apar în timp. Dacă observați că aveți sub 1.6mm înălțimea profilului sau gâlme, tăieturi sau defecțiuni pe marginea profilului. Este important să faceți o inspecție atentă la setul de cauciucuri auto în special înainte de plecare la drum lung, în timpul sărbătorilor.

Dacă sunteți puși în situația de a cumpăra un nou set de anvelope auto pentru mașina dvs, fie că vorbim de pneuri de vară sau pneuri de iarnă, cea mai rapidă și avantajoasă metodă este de a cumpăra anvelope online. Avantajele achiziției de cauciucuri auto online sunt net superioare fața de varianta clasică, de la o vulcanizare sau un magazin de piese auto. Care sunt avantajele achiziției de cauciucuri auto online:


- nu sunteți constrânși de un program

Puteți să analizați oferta de cauciucuri online din confortul biroului, fără să vă luați timp liber de la muncă pentru a vă deplasa la un magazin fizic. Puteți să le achiziționați în timpul serii, când toate magazinele fizice sunt închise. Doar adăugați anvelopele în coș, plasați comanda iar aceasta se procesează a doua zi, urmând să ajungă la dvs în cel mai scurt timp. Mult mai convenabil în comparație cu varianta clasică.


-livrare gratuită și rapidă

Nu sunteți nevoiți să manipulați dvs anvelopele. Selectați livrare la o destinație convenabilă, preferabil la o vulcanizare sau un service auto unde le puteti monta direct și lăsați vechile anvelope uzate direct acolo. Astfel scăpați de grija manipularii anvelopelor. De asemenea, livrarea este gratuită, prin urmare nu aveți de ce să vă faceți griji de acest aspect financiar.


- opțiuni diferite de plată

Puteți plăti cum vă este mai convenabil. În rate cu card online, plata integrală online, metoda cea mai preferată de mulți, ramburs sau pentru persoane juridice, prin plata OP. Aveti libertatea de a plăti cum vă este mai convenabil și mai rentabil, fără să fiți obligați să plătiți doar cash, ca în cazul unui magazin convențional.


- garanție și certificat de conformitate

Nu trebuie să vă faceți griji în cazul unei defecțiuni de fabricare, beneficiați de garanție timp de 2 ani și certificat de conformitate. În cazul unei anvelope defecte, trimiteți anvelopa la garanție și puteți primi o altă anvelopă nouă la schimb și contravaloarea ei dacă nu mai există pe stoc acel profil.


Vă recomandăm magazinul online AnvelopeMAG, care oferă o gamă variată de anvelope și jante auto și servicii de calitate. 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter