Actualitate

Pășește FRESH și ELEGANT spre noul SEZON RECE din 2019 (P)

Atunci când vine vorba despre încălțăminte, iarna poate să pună probleme serioase balansului perfect dintre: practic și stylish.

O dată pe an vine o perioadă în care tot ceea ce îți place mai mult la pantofii tăi preferați va trebui să vadă din nou nuanțele debaralei tale. … Iarna vine din nou… cel puțin în România. Perechea ta preferată de Monkstraps, poate acei Nude Pumps care merg cu orice sau chiar confortul și siguranța pe care ți-o oferă o pereche bună de sneakerși albi, vor trebui să fie înlocuiți, măcar pentru o perioadă.

Gheata și iernile carpatine


De fiecare dată când  punem problema deplasării iarna și la frica de a nu îngheța, destul de des apar în minte patru caracteristici:

Zdravăn
Mare
Îmblănit
Călduros


 Desigur nu este vorba de un urs, ci de încălțămintea Modlet, care poate fi soluția perfectă chiar și dacă ești un „shoe aficionado” așa că, ai de unde să alegi.
Nu spune nimeni că o gheată nu poate fi elegantă și sugestivă pentru stilul tău dar în același timp, protectivă și adecvată pentru condițile de drum prin care treci zi de zi. Iată câteva modele populare și în trend care pot satisface cu ușurință astfel de nevoi:

Ghete din piele pentru bărbați


Potrivite pentru plimbări și destul de rezistente pentru călătoriile spre serviciu, acest gen mai casual de gheată îmbină foarte frumos nuanțele formale și sobre ale unor pantofi bărbătești, cu formele simple și practice ale unor ghete potrivite de sezon.

Caracteristicile după care te poți uita după astfel de produse sunt:


Botul subțire, ascuțit, concav și cu o geometrie bine definită
Talpa de asemenea să fie subțire și fără un aspect strident și striații foarte ieșite în relief.

Stilul Timberland


Instantaneu deosebite și opuse  celorlalte prin grosimea mult mai evidențiată a botului dar și striații mult mai puternice și reliefate față de modelele anterioare.

Combat sau UGG?

Bocancii „combat„ trec printr-un flux de popularitate pe care niciodată nu l-au văzut în ceea ce privește stilul feminin. Cât se poate de agresiv și de solid, prin contrast, acest model este folosit până și  la cele mai finuțe și cuminți ținute. Destul de sigur este faptul că oferă un grad mult mai ridicat de protecție și confort față de restul încălțămintei destinată femeilor.

Combat style

O gheată de damă destul de impunătoare ca aspect, la care poți observa imediat faptul că trece de gleznă. Are o talpă adecvată pentru un teren dificil dar, surprinzător, se potrivește foarte bine aproape cu orice ținută, de la rochii și fuste până la pantaloni.

UGG

Cu toate că sunt unisex, au prins extrem de bine la fete și femei. Ulteriorul flux de popularitate cel mai probabil se datorează nevoii de a avea ceva care să se potrivească cu majoritatea ținutelor casual și să ofere un grad înalt de protecție împotriva condiților aprige ale vremii.
Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, într-un anotimp care dă toate preferințele și confortul peste cap, este important să dăm dovadă de flexibilitate și adaptabilitate. În cele din urmă, stilurile de încălțăminte de mai sus sunt o soluție eficientă pentru a combina aceste două mari dileme: estetic versus practic.

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter