Actualitate

Cum să alegi o lenjerie de damă în funcție de ținutele pe care le porți (P)

Există femei pentru care o lenjerie de damă înseamnă totul și femei care nu se gândesc atât de mult la cum să își potrivescă desuurile în funcție de ocazie.

Pentru acelea care pun preț pe imaginea lor de dincolo de haine, iată câteva sfaturi utile cu privire la alegerea unei lenjerii intime potrivite pentru fiecare ținută!

Lenjerie de damă pentru o rochie elegantă


Dacă trebuie să participi la un eveniment și alegi să îți faci simțită prezența într-o rochie elegantă, este indicat să alegi o lenjerie de damă fină și de cea mai bună calitate, astfel încât să te facă să te simți de-a dreptul irezistibilă. Dacă rochia este foarte mulată, alege un body delicat din satin sau o chemise strânsă pe corp din voal, astfel încât trupul tău să fie învăluit într-o mângâiere subtilă de material plăcut la atingere. Mizează pe negru dacă și rochia este în aceeași culoare sau alege un roz pudră pentru modele deschise la culoare. În schimb, dacă rochia este mai sofisticată, te poți orienta către o lenjerie de damă cu multă dantelă și detalii prețioase, astfel încât să te simți feminină cu orice ocazie. Pentru rochiile cu decolteu adânc poți folosi un sutien push-up, astfel încât să lași impresia unui decolteu spectaculos. În schimb, dacă nu îți place să porți sutien la rochiile foarte decoltate, ale căror bretele se leagă în jurul gâtului, poți încerca accesorii pentru sâni care vor acoperi atât cât trebuie. De asemenea, nu uita de portjartier, mai ales dacă ești pusă pe fapte mari.

Lenjerie de damă pentru o ținută casual


Dacă în cazul unei rochii elegante vei alege o lenjerie de damă realizată din materiale ușoare și fine, la o ținută casual poți opta pentru un plus de atractivitate. Nu îți fie teamă să asortezi la o pereche de blugi cu talie înaltă un body seducător din dantelă neagră, cu spatele gol, care incită imaginația oricărui bărbat. De asemenea, pe sub o pereche de pantaloni negri și o bluză din bumbac poți purta un set de lenjerie de damă transparentă care să îți ofere un confort sporit.

Lenjerie de damă pentru haine sport


E drept că stilul sport nu este atât de feminin precum celelalte, însă acest lucru nu te poate împiedica să fii seducătoare pe interior dacă știi cum să alegi o lenjerie de damă potrivită. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de ea pentru a-l cuceri pe cel care ți-a atras atenția, prin urmare asigură-te că porți modele de lenjerie intimă mai cuminți, care să iasă în evidență atât cât trebuie. Dacă obișnuiești să porți o ținută formată din jeans și o bluză de trening, optează pentru o lenjerie de damă simplă, din tulle, de preferat de culoarea pielii.

Acum că știi ce lenjerie de damă trebuie să porți în funcție de stilul vestimentar și de ținutele pe care le abordezi zi de zi, intră pe site-ul Just4Girls.ro și achiziționează-ți piese de rezistență cu care nu ai cum să dai greș. Lasă-ți partenerul să te descopere pas cu pas și să fie uimit de ceea ce se află în spatele hainelor.


 

 


 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter