Actualitate

Ce cadouri oferi femeilor din viaţa ta? (P)

Când e vorba de cadourile pe care putem să le oferim femeilor din viaţa noastră, lucrurile par destul de simple: o biijuterie, flori sau o ciocolată sunt soluţii la îndemâna oricui.

Însă femeilor dragi din viaţa ta nu le poţi oferi la nesfârşit aceleaşi cadouri, pentru că gestul se va banaliza, iar semnificaţia sa se va estompa în cotidianul unor gesturi comune. Dacă ţineţi cu adevărat la ele şi doriţi să le arătaţi acest lucru prin cadoul ales pentru ele, atunci alegerea acestuia trebuie făcută cu atenţie multă la detalii şi cu inspiraţie. Oferta de cadouri destinate femeilor este extrem de variată, dar această varietate uneori ne poate duce spre greşeli de alegere sau să ne pierdem în multitudinea de modele şi să ratăm esenţa gestului de a dărui. Orice cadou trebuie să aducă bucurie în sufletul celui care îl primeşte şi asta ar trebui să ne ghideze în alegerea cadoului potrivit. De aceea, vă propunem un criteriu important de alegere cadoului pentru o femeie şi anume relaţia pe care o aveţi cu aceasta:

Cadoul pentru soţie


Alegerea cadoului pentru soţie este foarte important şi arată cât de mult o apreciezi şi eşti atent la ceea ce are nevoie în viaţa ei. Ziua ei de naştere, sărbătoarea Craciunului  sau aniversarea căsătoriei voastre sunt tot atâtea ocazii speciale când puteţi dărui cadouri soției, dar alegeţi cadouri pe măsura evenimentului sărbătorit. Vă recomandăm, din categoria cadourilor de lux, să alegeţi o geantă Anuschka, rafinată şi orginală care o va face să se simtă la fel de  unică şi de specială. De asemenea, puteţi opta pentru o cutie de bijuterii de ziua ei de naştere sau ca şi cadou de Crăciun pentru soâie, unde să-şi păstreze toate bijuteriile pe care i le-ai oferit până atunci şi care să arate grija şi atenţia pe care i-o purtaţi. Gasiţi mai multe cadouri de Crăciun pentru femei pe iLUX.ro

Cadoul pentru mamă


Un cadou pentru o mamă trebuie să arate cât de mult o apreciaţi şi o iubiţi. Mamele nu vor cadouri scumpe sau extravangante, ci mai degrabă lucruri practice, precum o trusă de manichiură sau o geantă de cosmetice de ce mai bună calitate. De asemenea, puteţi lua în calcul şi varianta unor cadouri simbolice, precum o rama foto cu un design unic şi unde să poată pune o poză cu dumneavoastră şi familia voastră reunită. Prezenţa dumneaoastră constantă şi iubitoare în viaţa ei este cel mai minunat cadou care le potenţează pe toate celelalte.

Cadoul pentru naşă


Pentru naşa dumneavoastră nu puteţi lua un cadou oarecare, ci unul care să arate respectul şi admiraţia pe care i le purtaţi acestei prezenţe feminine importante din viaţa dumneavoastră. Din multitudinea de cadouri speciale de pe iLUX.ro vă recomandăm să alegeți un portofel cu un model desebit sau o cutie de bijuterii elegantă, de la brandul Stackers sau WindRose. Succesul va fi garantat!

Cadoul pentru şefă


Sunt situaţii în viaţa dumneavoastră profesională când sunteţi în situaţia alegerii unui cadou pentru şefă. Sfatul nostru este să nu apelaţi la obiecte prea personale şi nici prea ieftine, căci cadoul pentru şefa ar trebui să vorbească despre relaţia voastră de la angajat la superior, o dovadă a statutului ei profesional important şi faptul că o respectaţi. Alegeţi obiecte rafinate de design exterior ce pot fi plasate în biroul ei de la serviciu, precum un ceas de birou mână Tavolo Antartidee sau o clepsidră Tempus de la Dalvey.

Cadoul pentru prietenă


Alegerea cadoului pentru o amică sau prietenă pare a fi varianta cea mai uşoară, pentru că relaţia de pritenie cu această vă dă libertatea să alegeţi cadouri mai personale sau mai jucăuşe care să stărnească zâmbete şi veselie atunci când sunt dăruite. Vă puteţi îndrepta atenţia spre un portofel de piele sau un rucsac din piele naturală Anuschka sau o geantă de cosmetice şi bijuterii din piele. Modele rafinate şi de cea mai bună calitate vor face din cadoul dumneavoastră unul special şi va fi apreciat la justa sa valoare. Dacă mai adăugaţi şi puţină admiraţie şi prietenie unui cadou de lux pentru femei, rezultatul va fi perfect.

Pentru a marca mai bine semnificaţia cadoului dumneavoastră, puteţi apela la serviciile de personalizare prin gravură, puteţi cere sfatul profesioniştilor de la iLUX şi puteţi să alegeţi mesaje încărcate de emoţie şi semnificaţie pentru relaţia dumneavoastră cu acea doamnă specială din viaţa dumneavoastră. Nu vă temeţi să personalizaţi un cadou oferit unei femei deoarece acestea apreciază exprimarea oricăror emoţii calde şi pozitive venită din partea celor dragi. Cuvintele memorează emoţiile în trecerea imperturbabilă a timpului.

Nimic din ceea ce înseamnă emoţie nu e prea mult în cazul femeilor! Atenţia şi iubirea pentru femeile dragi din viaţa dumneavoastră se vor vedea în grija pentru aceste mici detalii ce fac diferenţa dintre un cadou comun şi cadoul dumneavoastră unic şi emoţionant.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter