Actualitate

Poliţiştii au oprit o maşină în Mărăşti. Şoferul nu avea permis, iar în autoturism au fost găsite droguri. FOTO

Poliţiştii clujeni au depistat un tânăr conducând fără permis iar în autoturism au fost găsite substanţe susceptibile a fi interzise.

“La data de 10 septembrie, în jurul orei 23.50 poliţiştii şi jandarmii au depistat pe strada Aurel Vlaicu un bărbat de 21 de ani din Cluj-Napoca care conducea un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere. Bărbatul era însoţit de aţi trei tineri cu vârsta cuprinsă între 19 şi 23 de ani, toţi din Cluj-Napoca. În urma controlului efectuat de către poliţişti, în autoturism au fost găsite un număr de 26 de pliculeţe susceptibile a conţine substanţe interzise, precum şi un dispozitiv pentru confecţionarea artizanală a ţigărilor şi 4 telefoane mobile fără cartele SIM. Bărbatul aflat la volan este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Cluj.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Servicul Teritorial Cluj, în vederea continuării cercetărilor cu privire la substanţele depistate asupra celor 4 tineri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter