Actualitate

Trei tineri, arestaţi pentru trafic de droguri FOTO

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

În urma perchizițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculețe cu substanțe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare și instrumente de consum. Trei persoane au fost arestate preventiv.

 “La data de 21 iunie a.c.,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziții la locuințele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din județul Cluj, despre care existau indicii că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și oferit pentru consum, droguri de risc și mare risc, precum și substanțe psihoactive.


 În urma perchizițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculețe cu substanțe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare și instrumente de consum”, spun reprzentanţii IPJ Cluj.

 De asemenea, polițiștii au pus în executare 3 mandate de aducere.


 Cei trei au fost reținuți de către procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Cluj pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

În cursul acestei zile, instanța de judecată a emis pe numele celor 3 persoane mandate de arestare preventivă.


 Activitățile au beneficiat și de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter