Actualitate

Nu se învaţă minte. Primăria Cluj a dat amenzi pentru ocuparea abuzivă a parcărilor pentru persoanele cu dizabilități

Poliţiştii locali au aplicat amenzi de 4.800 de lei după o acţiune privind ocuparea abuzivă a locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități în următoarele zone: Piața Gării şi străzile I.L.Caragiale, Emil Isac, M. Eminescu, Inului şi Năvodari.

sursa foto ziardecluj.ro sursa foto ziardecluj.ro

“Cu ocazia acestor verificări au fost aplicate următoarele sancțiuni contravenționale: 4 sancțiuni contravenționale pentru ocuparea abuzivă a locurilor rezervate cu destinație specială, în valoare de 800 lei; 20 sancțiuni contravenționale pentru ocuparea locurilor de parcare adaptate, rezervate și semnalizate, pentu persoane cu handicap, în valoare de 4000 lei; ca măsură tehnico-administrativă au fost ridicate 9 autovehicule. Astfel, în total au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de de 4800 lei”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Aceştia avertizează că acțiunile vor continua și în perioada următoare.


De asemenea, Poliția Locală atenționează şoferii care beneficiază de cardul-legitimație pentru parcare pentru locurile special amenajate, că au obligația să-l afișeze  în partea din față a vehiculului, la loc vizibil.

“Polițiștii locali vor lua măsurile legale de sancționare, pentru cei care nu respectă prevederile legale în vigoare”, transmite municipalitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter