Actualitate

Europarlamentarul Cătălin Ivan: În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni

Europarlamentarul social-democrat Cătălin Ivan declară că în jurul lui Liviu Dragnea sunt tot mai puţini oameni şi că acesta controlează ”ce mai poate cu oameni din PD şi PRM”. Cătălin Ivan anunţă un proiect de reformare a PSD, făcut de oameni din interior nemulţumiţi de evoluţia partidului.

Europarlamentarul Cătălin Ivan: În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni Europarlamentarul Cătălin Ivan: În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni

Europarlamentarul social-democrat Cătălin Ivan a declarat, joi, la Cluj-Napoca, presei, că Liviu Dragnea a ţinut captiv PSD cu oameni veniţi din afara partidului - Darius Vâlcov de la PD şi Codrin Ştefănescu şi Olguţa Vasilescu de la PRM.

”Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcţionare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni, se vede clar că a ţinut captiv acest partid cu oameni veniţi din afara partidului, el controlează ce mai poate controla cu oameni din PD şi PRM – Darius Vâlcov de la PD, iar Codrin Ştefănescu şi Olguţa Vasilescu din PRM. În rest, sunt oameni nemulţumiţi de felul în care merge partidul sau situaţia în care se află PSD, deci nemulţumirea este mare, iar noi, grupul care lucrează, nu stăm să vedem ce se întâmplă cu Liviu Dragnea şi vom propune membrilor de partid un nou proiect în interiorul PSD”, a spus Ivan, potrivit Mediafax.


Acesta a menţionat că nu se doreşte scindarea PSD şi se urmăreşte evitarea situaţiei ca PSD să aibă soarta PNŢCD.

”Am realizat cu toţii pericolul, membri de partid vechi, care am fost doar în PSD, şi vom lua atitudine. Conducerea actuală practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD. Faptul că acel miting de un milion de membri nu mai are loc, că nu mai au mitinguri în ţară de susţinere pentru Liviu Dragnea arată că partidul s-a decuplat de Liviu Dragnea şi de cei din jurul lui. Membrii de partid, liderii locali au înţeles pericolul şi, în momentul de faţă, Liviu Dragnea doar formal se mai află în funcţia de preşedinte din care ar fi trebuit să îşi dea demisia”, a mai spus europarlamentarul PSD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter