Actualitate

The Color Run Night Cluj-Napoca revine în Piața Unirii. „Când soarele apune, culorile se pun în mişcare” GALERIE FOTO

Sâmbătă, 26 august, Piața Unirii se luminează la The Color Run Night Cluj-Napoca. Participanții vor alerga sub tone de pudră fluorescentă și valuri de spumă, la lăsarea întunericului.

Laternele UV vor ghida pașii celor 2.500 de persoane, de-a lungul celor 5 kilometri de alergare, fără a ține cont de secundele și minutele care trec.

“Regulile distracției în noapte sunt:


1. Începi cursa în haine negre;
2. Finish-ul te găsește colorat și… FLUORESCENT!

Tot ce trebuie să facă participanții este să respecte aceste două reguli simple, pentru a se distra în noapte cât mai bine”, spun organizatorii.


Accesul în zona de eveniment este permis de la ora 18:00, iar primul start este la ora 19:30. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 19:55 vor pleca în alergare toți cei peste 2.500 de participanți. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 21:30, iar următorul la 22:00.

La final, toți participanții, colorați din cap până în picioare, primesc un plic cu pudră fluorescentă, iar mai apoi vor dansa pe ritmurile muzicii până după ora 22:00, în Piața Unirii.


Traficul rutier va fi restricționat în partea centrală a orașului, în zona de start-finish, între 18:00-21:30.

“Recomandăm participanților să nu vină cu mașina, în intervalul orar de mai sus. Pe lângă bucurie și un stil de viață sănătos, The Color Run promovează originalitatea. Pudra fluorescentă și valurile de spumă te vor face mult mai fericit la lăsarea întunericului. Mai mult, prin participarea la eveniment sunt bucuroase și alte persoane, deoarece evenimentul sprijină o serie de cauze sociale, distribuind o parte din taxele de participare către acestea.


Până acum au fost organizate trei ediții The Color Run Night, în care 15000 de participanți s-au lăsat în vraja nopții, a distracției și a culorilor fluorescente. Și le-a plăcut”, mai spun organizatorii evenimentului.

Etichete: piata unirii culori
abonare newsletter