Actualitate

Aeroportul Internaţional Cluj a dat startul zborurilor spre Constanța

Ieri, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj au demarat zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air.

Noua destinație disponibilă de pe aeroport, are două frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică și sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri.

La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanța, facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, noul zbor va servi dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 județe.


Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni, Iași și Timișoara.

Zborurile către cea mai așteptată destinație, respectiv Constanța, sunt disponibile în perioada 15.iunie – 28 septembrie cu plecare de la ora 16.30 de pe Aeroportul Cluj în zilele de joi și de la ora 19.00 în zilele de duminică.


De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre 9 destinații, interne și internaționale, precum București-Otopeni, Iași, Timișoara, Londra   Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca, Nisa și Hamburg, iar începând din 15 iunie 2017 și spre Constanța.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter