Actualitate

Camera Deputaţilor cumpără maşini de 1 milion de euro pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti

Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze 25 de maşini pentru protocol şi transportul delegaţiilor care vor sosi la Bucureşti la AP NATO, eveniment ce va avea loc în luna octombrie, valoarea estimată a autoturismelor fiind de un milion de euro, fără TVA.

Camera Deputaţilor cumpără maşini de 1 milion de euro pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti Camera Deputaţilor cumpără maşini de 1 milion de euro pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti

Camera Deputaţilor a lansat, astfel, o procedură de achiziţie, prin licitaţie deschisă, pentru achiziţionarea a 3 loturi de autoturisme în vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti.

Valoarea estimată, fară TVA, este de 4.745.378 lei (1.043.947 euro).


Furnizarea de autoturisme va fi defalcată pe 3 loturi, astfel: lotul 1 - autoturisme protocol (3 bucăţi); lotul 2 - autoturisme delegaţii (19 bucăţi); lotul 3 - autoturisme pentru transportul a mai puţin de 10 persoane (3 bucăţi)

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, data limită de depunere a ofertelor fiind 29.05.2017.


Palatul Parlamentului va găzdui în octombrie 2017 sesiunea de toamnă a Adunării parlamentare a NATO.

La eveniment sunt invitate 800 persoane, printre acestea numărându-se şi parlamentari din cele 28 de state membre NATO. De asemenea, la eveniment vor participa secretarul general al NATO şi preşedintele AP NATO.


România a mai organizat astfel de sesiuni în octombrie 1997 şi octombrie 2011.

Ultimele Stiri
abonare newsletter