Actualitate

Vremea SE RĂCEŞTE. Prognoza meteo până în 19 februarie

Vremea va intra într-un proces de răcire până în data de 14 februarie, cu temperaturi minime în unele regiuni de până la minus 14 grade, după data de 15 februarie urmând ca temperaturile să crească ușor, până la maxime de până la 8 grade, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 6-19 februarie 2017, publicată luni.

În Transilvania, valorile termice vor fi în scădere de la o zi la alta, astfel că vremea va deveni rece pe timpul nopților, când local, în special în perioada 9 — 14 februarie, va fi ger, temperaturile minime urmând a se încadra între—14 și—6 grade, medie regională. Valorile termice diurne se vor situa în marea lor majoritate în jurul mediilor climatologic specifice acestei perioade din an, într-un ecart general de—1...3 grade. În ultimele zile ale intervalului de prognoză va fi posibilă o încălzire a vremii, fiind estimate valori maxime de 1...5 grade și minime de—8...-6 grade, mediat pe regiune.

La începutul intervalului se vor semnala precipitații locale, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Apoi, probabilitatea pentru precipitații va fi redusă până spre sfârșitul perioadei de prognoză.

Etichete: ger prognoza meteo
Ultimele Stiri
abonare newsletter