Actualitate

Alertă cu bombă la mall-ul din Floreşti

O alertă cu bombă a fost anunţată astăzi prin 112 la mall-ul din Floreşti, unde s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţişti şi pirotehnişti. A fost identificat un tânăr de 28 de ani, care ar fi făcut apelul.

FOTO Arhivă / maps.google.ro FOTO Arhivă / maps.google.ro

Un apel telefonic sosit marţi 24 ianuarie prin numărul de urgenţă 112 la ora 13.45 a anunţat că într-un mall din Cluj, mai exact în cel aflat pe raza localităţii Floreşti, apelantul ar fi lăsat o geantă sau un colet cu o bombă, în zona fântânii arteziene din complexul comercial, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Carmen Jucan. 

Fântâna arteziană este situată în zona centrală a mall-ului, între zona de food-court şi cea cu magazine comerciale. Conform reprezentantului Poliţiei clujene, la faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi pirotehnişti, cu câine antrenat pentru depistarea de material explozibil. Poliţiştii au delimitat un perimetru de 200 de metri din zona fântânii arteziene şi au închis intrarea 3 în mall, dar nu au găsit niciun pachet suspect.  


Forţele de ordine au identificat în schimb un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care ar fi făcut apelul şi care a fost condus la o secţie de poliţie pentru audieri. Conform poliţiştilor, tânărul ar fi recunoscut că a fost vorba de o alarmă falsă. Zona delimitată a fost desecurizată, iar activitatea mall-ului a fost reluată la parametri normali.

 

Etichete: mall bomba alerta
Ultimele Stiri
abonare newsletter