Actualitate

Se va mai ţine Festivalul Untold pe Cluj Arena?

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a vorbit despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească organizatorii Untold pentru a mai putea beneficia de stadionul Cluj Arena pe durata festivalului.

Consiliul Județean Cluj va discuta eventuala închiriere a stadionului Cluj Arena pentru organizarea festivalului Untold 2017 după ce organizatorii Untold vor finaliza reparaţiile necesare şi vor remedia toate pagubele aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării festivalului Untold 2016.

"Voi discuta despre o eventuală închiriere a stadionului Cluj Arena în vederea organizării festivalului Untold 2017 precum și despre cuantumul chiriei abia după finalizarea reparațiilor rămase restante, fapt care l-am comunicat în scris și organizatorilor evenimentului Untold", a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.


O comisie constituită din dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj a inventariat în luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor etc. și a încheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind să fie suportate în totalitate de către organizatorii festivalului Untold. 

“Având în vedere prevederile contractuale ale convenţiei încheiate în acest sens între Cluj Arena şi organizatorii festivalului Untold, Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societăţii organizatoare să remedieze în regim de maximă urgenţă problemele legate de starea gazonului precum şi toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării acestui festival, probleme care până la ora actuală nu au fost remediate în totalitate”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Cluj.


Potrivit organizatorilor, Untold va avea loc între 3 şi 6 august 2017.

În replică, reprezentanţii Untold spun că ultimele lucrări vor fi făcute în primăvară, aceasta fiind recomandarea firmei care a fost plătită în avans pentru acestea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter