Actualitate

Viceprimarul Anna Horvath, audiată două ore la DNA: “Merg acasă!”

Luni seara, la ora 18.00, Anna Horvath a fost dusă de la sediul Primăriei Cluj-Napoca la DNA pentru audieri.

În jurul orei 20.00, viceprimarul Anna Horvath a ieșit din sediul DNA Cluj și a plecat acasă, refuzând să spună ce calitate are în dosarul în care este cercetată de procurori. Horvath Anna a ieşit, luni seara, din sediul DNA Cluj după două ore de audieri însoţită de avocatul ei, şi a spus presei doar că nu face declaraţii despre dosar.

"Pentru bunul mers al anchetei, cercetării penale, nu dau declaraţii despre acest dosar. Nu vorbesc nici despre calitatea pe care o am, nici despre măsurile luate. Merg acasă”, a spus aceasta.


Audierile la sediul DNA au durat aproximativ două ore. Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca a părăsit, luni seară, sediul Primăriei, în jurul orei 18.00 şi a plecat la DNA Cluj unde a fost audiată de procurori în dosarul în care este acuzată de nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2015.

"Toate finanţările au fost trimise la Bucureşti, au fost făcute conform legii, cu donaţii de la persoane fizice a căror listă este la AEP. Sunt documente publice. Au fost donaţii pentru candidaţi, nu am putut lua împrumut din bancă”, a declarant Horvath înainte să plece spre sediul DNA.


DNA a efectuat, luni, printre altele, percheziţii la Primăria Cluj-Napoca, la biroul şi domiciliul viceprimarului Horvath Anna, la Direcţia de Urbanism a Primăriei, la sediul UDMR Cluj, dar şi la domiciliile a doi consilieri personali ai viceprimarului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter