Actualitate

Doi turişti americani, în vizită la Cluj:"Scoateți-mă, naibii, din România!" VIDEO

Doi turişti americani aflaţi în vizită la Cluj îşi bat joc de oraş şi se declară profund dezamăgiţi de călătoria cu trenul de la Deva spre capitala Transilvaniei. Jurnalul postat de aceştia după o zi petrecută în țara noastră poarte numele „Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj-Napoca, România, Transilvania".

"Suntem într-o misiune să aflăm unde este trenul nostru. Pentru că, în România, semnele sunt întotdeauna greșite, oamenii se înșală întotdeauna, totul este întotdeauna greșit așa că trebuie să mergi pe aici și să întrebi: «Acesta e trenul? Ăsta e trenul? Ăsta e trenul?», pentru că bănuiesc că nu există nicio modalitate formală să organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici măcar numere pe peroane", susține bărbatul.

Harry Lester și Audrey reușesc să găsească trenul potrivit și pornesc în călătorie. "Dumnezeule! Nu neapărat trenul (problema, n. red), sunt oamenii din tren care put", concluzionează ei.


"Abia așteptăm să ajungem în cameră să facem un duș și să spălăm hainele. Nu le-am mai spălat de 6 zile. …Ne-am spălat șosetele și lenjeria în chiuvete, aşa că avem mult de spălat, dar noi tot nu mirosim”. Cei doi turişti se plâng însă şi când ajung la apartament, de mirosuri şi de condiţiile proaste. "Scoateţi-mă naibii din România", spune americanca în final.

Ultimele Stiri
abonare newsletter