Actualitate

Trei maşini implicate într-un accident rutier la Bonţida

Două persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe raza comunei Bonțida.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 C E 576, pe raza comunei Bonțida, cu direcția  Gherla - Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Astfel, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanțul de colectare a apelor pluviale, după care a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă care circula pe direcția Cluj-Napoca – Gherla.


În urma impactului și a manevrelor efectuate pentru evitarea coliziunii, autoutilitara cu semiremorcă a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar dinspre Gherla înspre Cluj-Napoca.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 61 de ani, precum și a unei femei, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în același autovehicul.


Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 22.000 de lei.

“În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter