Actualitate

Consulatul German din Sibiu a donat cărţi pentru biblioteca #Cluj2021 din Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” FOTO

Iniţiativa Asociaţiei Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană de a pune o bibliotecă la dispoziţia pasagerilor care trec pragul aeroportului clujean se bucură de sprijinul Consulatului German din Sibiu. În cursul zilei de 12 iulie, Judith Urban, Consul al Germaniei, a donat un pachet generos de cărţi în limba germană şi în limba română pentru spaţiul recreaţional din aeroport.

Evenimentul vine cu o lună de zile înaintea termenului pentru depunerea oficială a celei de-a doua versiuni a aplicaţiei de candidatură pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

Biblioteca din aeroport este un proiect pilot al Asociației Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană realizat în parteneriat cu Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj, fiind amplasat în incinta corpului de legătură dintre cele două terminale. Mobilierul a fost creat de studenţii clujeni la Arhitectură.


"Sunt foarte bucuros că ideea Asociaţiei de a promova cititul în cadrul acestui proiect pilot a avut succes.

Doresc să îi mulţumesc doamnei Consul Judith Urban pentru aceste minunate cărţi. De asemenea, doresc să îi mulţumesc domniei sale pentru sprijinul pe care, prin această acţiune, îl pune la dispoziţia noastră ca oraş candidat", a declarat Florin Moroşanu, preşedintele Asociaţiei Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană.

Etichete: biblioteca
Ultimele Stiri
abonare newsletter