Actualitate

Sophia Loren, primită cu aplauze furtunoase la gala de închidere TIFF 2016. Premiul pentru întreaga carieră i-a fost înmânat de Mădălina Ghenea – FOTO și VIDEO

Unul dintre cele mai așteptate momente de publicul prezent la gala de închidere TIFF 2016 a fost premierea Sophiei Loren.

Sâmbătă seara, la gala de închidere TIFF 2016, celebra actriță italiană Sophia Loren a primit Premiul pentru întreaga carieră. Mădălina Ghenea a fost cea care i-a înmânat premiul Sophiei Loren. Înainte de acest moment, Mădălina Ghenea a afirmat că și ea a plecat de acasă la 14 ani, la fel ca diva italiană, cu diferența că ea a plecat de lângă o fabrică de aluminiu din Slatina, iar acum a ajuns să înmâneze premiul Sophiei Loren care a plecat la 14 ani din Napoli și a ajuns să cucerească lumea cu talentul și farmecul ei.

Sophia Loren a fost întâmpinată cu ropote de aplauze de publicul prezent în Teatrul Național. Actrița a salutat publicul, a vorbit în italiană, spunând că este foarte emoționată. „Sunt emoționată și cred că e ușor pentru o actriță să fie emoționată dar eu sunt la extreme. Când am ceva important de făcut sunt tensionată. Nu știu nici acum dacă mă descurc în fața aparatului de filmat. Acum că am microfonul mă sprijin pe el să vă mulțumesc. A fost o surpriză grandioasă acest premiu și mai ales să fiu aici, când am auzit că e filmul Căsătorie în stil italian aici. Vin și la anul”, a spus Sophia Loren.

Ultimele Stiri
abonare newsletter