Actualitate

“Terminator” și “Forrest Gump”, la gala de deschidere TIFF 2016 - VIDEO

Clujenii deveniți actori peste noapte grație asemănării cu personaje celebre din filme la fel de celebre au fost prezenți, vineri seara, la gala de deschidere a ediției a 15-a a Festivalului Internațional de Film Transilvania TIFF 2016.

“Terminator” și “Forrest Gump”, la gala de deschidere TIFF 2016 - VIDEO “Terminator” și “Forrest Gump”, la gala de deschidere TIFF 2016 - VIDEO

Cele șase personaje din filme celebre din campania vizuală a ediției aniversare TIFF 2016 au fost prezente vineri seara la gala de deschidere care a avut loc în Piața Unirii. Mulți dintre invitații care au pășit pe covorul roșu au dorit să se fotografieze cu cele șase personaje: Terminatu (Terminator), Taxidermistu (Taxi Driver), Amalia (Amelie), Mariska (Marylin Monroe), Pădurea Ghimpe și Dolores (Forrest Gump).

Anul acesta, TIFF a căutat clujeni care seamănă cu personaje celebre din filme, i-a găsit și a făcut o campanie vizuală inedită. Cu ajutorul unor clujeni care nu au avut nimic de a face cu actoria până când au ajuns să participe la campania vizuală a TIFF 2016, echipa festivalului a refăcut scene din filme celebre precum Taxi Driver, Forrest Gump sau Amelie. “Actorii” acestor scene au urcat vineri seara pe scena din Piața Unirii și au declarat cum s-au simțit la filmări și dacă vor urma calea actoriei.


Vizionați AICI teaser-ele campaniei vizuale cu scene celebre din filme, reconstituite cu oameni obișnuiți.

abonare newsletter