Actualitate

Un şef de post a fost găsit împuşcat

Şeful de post din Reteag a fost găsit împuşcat, fără suflare, în această dimineaţă. Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de colegii poliţistului.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Poliţiştii au mers în această dimineaţă la postul de poliţie din Reteag pentru a începe tura, însă în incinta clădirii l-au găsit împuşcat în piept, în propriul său birou, pe şeful de post în vârstă de 46 de ani, informează Dejeanul.ro.

Nu se ştie cu exactitate când s-a produs nenorocirea, însă cert este faptul că poliţistul nu era de serviciu noaptea trecută. Un vecin a declarat pentru sursa citată că şeful de post vorbea la telefon la 6 dimineaţa şi că era foarte agitat. Subcomisarul Ioan Tomoiagă avea 43 de ani, locuia în oraşul Beclean. El era căsătorit şi avea doi copii.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan, a declarat că şeful secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş a fost găsit luni dimineaţa de către un coleg în birou, cu leziuni provocate prin împuşcare la nivelul pieptului. Pe un birou a fost găsit şi un bilet de adio, în care şeful de post a scris: „Îmi cer scuze pentru gestul făcut”.

„A fost anunţată ambulanţa, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetari sub supravegherea Parchetului”, a spus Vereşezan.


Primele date ale anchetei arată că subcomisarul Ioan Tomoioagă, şeful postului de poliţie din comuna Petru Rareş, s-a împuşcat cu arma din dotare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter