Actualitate

O femeie a căzut dintr-un autobuz – VIDEO

O femeie în vârstă de 46 de ani din Rugășești ar fi căzut din autobuzul care a dus-o la locul de muncă.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

O femeie a sunat duminică seara la 112 că a fost victima unui accident rutier în curtea fabricii Fujikura din Parcul Industrial din Dej, informează Dejeanul.ro. Femeia în vârstă de 46 de ani le-a povestit paramedicilor că după ce a ajuns cu autobuzul la muncă, în momentul în care a vrut să coboare, ușile s-au închis și ea a căzut la pământ, lovindu-se la un braț.

Femeia a anunțat incidentul autorităților la mai bine de jumătate de oră de la producerea lui, după ce șoferul autobuzului plecase deja. Acesta a fost identificat în scurt timp de polițiști, dar acesta le-a spus oamenilor legii că nu a știut de acest incident, mai ales că femeia care susține că a căzut din autobuz, nu i-a zis nimic.


Angajata fabricii a fost transportată cu echipajul SMURD la Spitalul Municipal Dej pentru investigații, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla dacă cele spuse de femeie se adeveresc. Evenimentul a avut loc pe o proprietate privată și nu pe un drum public, ceea ce înseamnă că din punct de vedere rutier șoferul nu va avea de suferit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter